Hos Hannas !

Nå nu uppdateras bloggen för första gången! 
Tiden går superfort fram o snart kommer vi att vara på väg! 

Idag träffades Hanna o jag för att fundera lite närmare på hur resan ska se ut på ett ungefär. En lite större detalj ändrades förra veckan så vi var tvungna att tänka om o strukturera om en hel del men nu känns det rätt bra igen! Vi reser från Helsingfors den 22 januari och då landar vi i Sydney 24 januari och hemåt far vi 17 mars från Brisbane. Just nu är väl det de enda detaljerna som är säkra. Förutom domdär datumen vet vi några saker som finns med på vår bucketlist men inte när och var dom sker. På bucketlistan finns Whitesunday Islands, surfning, wwoofing, bodysurfing, snorkla, rida, sola, vandra, blue mountains osv. 

På den här bloggen dyker det upp mest bilder från vårt backpackerliv som kommer att vara vår vardag i två månader. Bilderna som kommer att laddas upp här kommer delvist upp så att vi kan hålla alla här hemma uppdaterade men även så att vi smidigt får dem sparade så att inte vi måste gråta krokodiltårar ifa något blir borttappat eller stulet. Ta i trä. 

Vi har förresten några hashtaggar som ni gärna får följa med på instagram! Sök efter #fotiaustralien och #lejkerbackpackers. 
Sen kan ni ju förstås följa oss så ni inte missar några inlägg!;)
@maandystenmark och @hannahjulfors

Nu känns det bara som om att allt skulle få börja så man inte behöver gå o vänta längre. Men än har vi det bästa framför så jag njuter för sen går väl tiden snabbt!

Det här e Hanna. Min resekompis.
Henne träffade jag på mitt älskade sommarjobb, hemservice.
Hon e typ lika välorganiserad o planerande som jag så det här kommer att gå riktigt bra!;)  






-Amanda




Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp