whitsunday islands

Paradiset.
Paradiset.

Alltså vilka fantastiska dagar ombord på katamaranen avatar vi haft! Helt otroligt. Vi har alltså varit på en katamaran o cruisat kring några av öarna i whitsundays! Vi sov 2 nätter ombord på båten o bara hade det bra!



Det här e avatar, vår båt. Bilden e från då vi var iland vid whitehaven.

Båten var skön o vi trivdes som guldfiskar. ;)

Vårt hem för några dagar. Int så pissot.




Vi stannade o snorklade 3 gånger. Första gången vi kom ner i vattnet o la på oss cyklopen o la ner huvudet under vattnet var helt obeskrivligt. Vilken syn! Så fantastisk vacker värld! Gu så häälit de vaar! Massa fiskar simmade runt oss o korallerna såg så färgglada o levande ut. Mitt favoritställe där vi snorklade var andra dagen. För där hade korallerna ännu mera färg o fiskarna var coolare. 
Hanna sexig i sin stingersuit :D



Vi stannade till o fick gå iland på en ö,på den ön finns whitehaven beach. Den stranden har bl.a. national geografic rankat till världens andra bästa strand. O den va nog faktiskt helt okej!! ;) så otroligt vacker! Vi fick simma där bland lemonsharks (!), andra fiskar o stingrockor. Vår "guide" på båten sa att dom inte är farliga så läng man inte råkar stiga på den eller "attackera"den.. vi gick tillsammans o sökte reda massa stingrockor o vi fångade några i vår cirkel o en stingrocka nuddade mitt ben, det var coolt. :D 


Om man slickar på en myras rumpa så smakar det citron... Hanna smakade en mumsbit så hon kan bekräfta. 

Kara våår



Stingrocksjakt.
Vår knasiga guide hade kostym för han sa att en så fin ö kräver det allra finaste...
Vi borstade tänderna i den här sanden för det är egentligen inte sand utan cillica. Det gör tänderna vita. Resultatet var dock bara halvsynligt...


Stingrockan som pussade min fot!







På båten var massa härliga människor o de gjorde nog båtresan ännu bättre! Om det ens e möjligt... bland andra några svenska killar som var superunderhållande o några gulliga tyskor! Tyskor finns överallt men de här två var för söta! O sen fanns de ju andra trevliga människor oxå förstås!




Den här cruisen glömmer ja aldrig.

Tyckt di va så skön så vi had bbq på kvällen tå vi kom iland!


resan | |
#1 - - Hanna:

Määändi håller Oskar i handen. Hihihi ;)

Svar: ja måsta ju ta tillfälli i akt före vi skiljsta 😢😉
Amanda

#2 - - Mia:

Fantastico! No finns he grann ställe i vääde... (Och jag tjänd ju knappt igen de, har alde siitt de så brun!)

Svar: haha ja efter 2 måna jär måst man va lite brunari än vanligt i mars i finland! 😃
Amanda

Upp