Noosa 2

Åååååå hatar elektronik. Hade skrivit ett långt inlägg, nästan för långt för att ni skulle orka läsa till slutet o så försvann det när jag var klåfingrig o råkade trycka på nån skitknapp. 

Ni fåren förkortad version här. 

Vi stannade alltså en extra natt här i Noosa, pga flera orsaker... En rätt stor orsak är att vi är lite för spontana o tar en dag i taget å då kan bussarna o hostellet råka bli fulla.. Och det var det som hände nu... Men Noosa är ett stort ställe så det gjorde ingenting, det finns mycket att se. 

Igår såg vi bara stranden, vi hade egentligen andra planer. Vi ville se Noosa everglades men det kunde vi inte för cyklonens har ställt till med oreda, översvämningar o skit. O sen tänkte vi att vi ville se lite av Noosa river såvi tänkte ta en färja vi snabbt kollade på kartarna tt går längs floden. Men vi hittade ingen färja (säger det mera om vårt kartläsarskills eller om "färjans" storlek?!) nåja vi blv trötta på att leta så vi for o köpte glass istället. O sen blev det stranden. Vet ni! Igår råkad jag impulsköpta en kamera till!! Inte för att jag år missnöjd med min första, men för att denna jag köpte igår är en UNDERVATTENSKAMERA! Coolt va! Längtar tills vi får möjlighet att prova den, ska bara hitta film till den först.

Se så fin den är:
Jag köpt den i en söt liten surfbutik, skulle ha kunnat gå o nava alla sakerna i timmar...

Idag gick vi en coastal walk i nationalparken. Vi gick upp o ner i 11km. Vi såg delfiner o en koala. Man blir ju nästan lite bortskämd med att se alla coola o fina djur. 

Bra backträning här.. Sprang upp här igårkväll o då rann svetten. 





Satt här länge o njöt av de kraftiga vågorna som slog högt i luften. Det var ett rätt högt stup o då vågonaaaa slog upp ända upp så man fick vattendroppar ansiktet så var det häftigt. 


Nån sorts jellyfish(?!) hade sköljts upp på stranden. Den var vacker. Såg ut som om glasblåsarnas varit här men den var lite för mjuk...

PICNICTIME




Ikväll var vi ut på lyx. Var o åt pizza o drack vitt vin o cokis. Mmmmmumma. 
Så lycklig kan man bli av mat.


Nu regnar det igen o jag ska fara o sova. Natinati o dröm vackra drömmar! Fast ni har kanske just stigit upp?! 

resan | |
#1 - - Fidan & Divine:

Fin blogg du har!
Klicka gärna hos oss
Skulle aldrig kunna röra jelly fishen
omg

Svar: Tack! nä den vill man inte röra speciellt mycke.. :)
Amanda

Upp