Agnes Water

Två nätter i Agnes Water, i den lilla lilla hålan Agnes Water. Mindre än Nykaabi, nästan mindre än Purmo. Nästan men ändå lite större. För de har ju ändå en ripcurl butik(min o Hannas absolut favoritbutik här i Aussie!) . 
Vi bodde på ett riktigt trevligt hostel med trevliga människor. Lärde känna bl.a. Megan från England som vi hängde med. Megan var en söt tjej med väldigt brittisk engelska. Sådär så att man skulle vilja ta fram tekannan o åka dubbeldäckare med henne. 

Var med henne till stranden ena dan o det var så skönt att ligga där i solen o stekas. Jag lånade en bodyboard från hostellet o det var rätt kul att leka med den o vågorna men inte är det speciellt häftigt när man har surfningen att jämföra med....  
 



Hanna låg o spana o jag bodyboarda... Hehe. Gillar att pusha Hanna till flirt :D

En kväll spelade vi scrubble med henne o två killar från London. Jag o Hanna fick verkligen öva vår engelska med det spelet. Men vi var nog jätteduktiga sa de allihopa, jappjapp! ;) ena killen skulle kunna jobba som en barnträdgårdslärare för han var så söt då han var så uppmuntrande o han sa hela tiden "great word! " "wow!" "Good!" Han hade hejjaklacksledarstuk kan man säga. 


Idag var vår sista dag här o vi spenderade mesta av dagen på stranden. Det är så otroligt roligt att simma här! Oh så spenderade vi rätt mycket tid i agnes waters bästa butik: ripcurl. Hanna shoppade en mycket snyygg bikini där!

Nu väntar vi på att åka från agnes water med en nattbuss. Skönt att slippa betala för en natt på nåt hostel! "Gratis" e gott!
resan | |
Upp